26 października 2017

W Hallowenowym nastroju odbył się zjazd Czwartkowego Spotkania, 26.10.17r. Była dyskusja o zdrowym stylu życia. Trochę ponarzekaliśmy na to że nie mamy czasu zdrowo żyć. Trochę się pośmialiśmy z tego, ale też dzięki temu, zmotywowaliśmy się jeszcze bardziej do trzymania zdrowego stylu. Okazało się, że wszyscy wiedzieli jak zdrowo się odżywiać, ćwiczyć, więc było o czym podyskutować, wyrazić swoje zdanie, podzielić się ze swoim doświadczeniem.

Była zabawa w kształty i przesuwanie monety, było śmiechu co niemiara! Polegało na tym, że wybrane losowo pary musiały partnerce/rowi przesuwać monetą od głowy do stóp… przez ubranie!

A Kamil poprowadził legendarną Familiadę! W obu drużynach Rangers-Moneta godni przeciwnicy! Szacun!  Nagrodą za wygranie za to było pójście na kebaba 😀

Dziękujemy Damianowi za tłumaczenie, Kamilowi za familiadę, fotografom za zdjęcia i wszystkim za przybycie i świetną zabawę!

Do zobaczenia za miesiąc pozdrawiam Gabi