Kochani Rodzice, Dzieci i nasza wspaniała Młodzieży

Serdecznie zapraszamy wszystkich zaciekawionych na wystawę prac, będących efektem przeprowadzonych warsztatów fotograficznych. Warsztaty ukierunkowany były na rozwijanie kreatywności i realizację twórczych pomysłów poprzez stosowanie uniwersalnych metod posługiwania się środkami artystycznymi właściwymi dla fotografii. Prezentowane prace są niekoniecznie profesjonalne, odczuwane (z jednej strony) nieobiektywnie – subiektywnie odczuwane przez autora i odbiorcę, a z drugiej obiektywne – prezentujące własne spojrzenie, będące odbiciem własnych obserwacji, rejestrem wydarzeń/faktów. Autorzy dzielą się  tym, co dla nich było najważniejsze, najbliższe, tym co ich poruszyło i zaciekawiło. To jest ich własne patrzenie na świat przez pryzmat obiektywu. Poniżej zaroszenie:

Zaproszenie

Polska Fundacja Pomocy Dzieciom Niedosłyszącym – ECHO – oraz Szkoła Podstawowa Specjalna  nr 177 w Warszawie  serdecznie zapraszają na wystawę

nie/OBIEKTYW/nie

Spotkanie odbędzie się w dniu 16.04.2018 o godzinie 12:00, w Faktycznym Domu Kultury ul. Gałczyńskiego 12 w Warszawie.

Zapraszamy !!!

Wystawa w tym miejscu będzie dostępna tylko tego jednego dnia – 12.04.br