Dzień Dziecka- Serock 2018r

1 i 2 czerwca w Serocku, w Ośrodku Szkoleniowym NICOLA miała miejsce impreza z okazji Dnia Dziecka.

Dziękujemy Firmie MED.-EL w Polsce za organizację  wydarzenia, wspaniałą atmosferę i możliwość uczestnictwa.

W pierwszym dniu dzieci niesłyszące wraz z rodzicami wzięły udział w warsztatach i zajęciach prowadzonych przez specjalistów..

Prezes Fundacji-ECHO-Aleksandra Włodarska vel Głowacka przedstawiła wypracowany przez Fundację model wsparcia: ECHO PROGRES

Wiceprezes Fundacji-ECHO- Małgorzata Piątkowska testowała nowe aparaty kostne oraz czynnie uczestniczyła w wydarzeniu dzieląc się swoimi doświadczeniem i wiedzą.

Dzień zakończył się wspólnym ogniskiem.

2 czerwca dojechały nasze stażystki, zorganizowaliśmy stoisko Fundacji-ECHO-.W południe rozpoczęła się wspaniała, kolorowa impreza. Było ok 400 uczestników. Mnóstwo stoisk z zabawami dla dzieci, rejsy statkiem i przepyszny catering. Po południu rozstrzygnięto konkurs plastyczny, rozdano nagrody. Wiele emocji dostarczył nam rozegrany mecz siatkówki. Wspaniała pogoda, roześmiane szczęśliwe twarze to znak tegorocznej imprezy.

Jesteśmy wdzięczni Firmie MED.-EL i Stowarzyszeniu SUITA, za cudowny, wspólnie spędzony czas.