OCHOTA NA SPORT

IX OCHOCKI DZIEŃ SPORTU OSÓB Z NIEPEŁNOSPRAWNOŚCIAMI – OCHOTA NA SPORT

6 czerwca odbył się w hali sportowej OSiR przy ul. Nowowiejskiej 37 B  IX Dzień Sportu Osób z Niepełnosprawnościami- Ochota na Sport. Tegoroczne wydarzenie, zorganizowane przez Koalicję na rzecz Ochoty przebiegło pod hasłem OLIMPIADA NIEPODLEGŁOŚCI. Zdrowa rywalizacja, wspaniałe humory towarzyszyły uczestnikom przez cały dzień. DJ VIKA wzbogacała program muzycznie. Wystąpił Integracyjny Zespół Tańca Mazowiacy. Ich występ wzruszał i zapierał dech w piersiach. Była z nami  Pani Katarzyna Łęgiewicz Burmistrz Dzielnicy Ochoty, która wręczyła cenne  puchary. Aleksandra Włodarska vel Głowacka Prezes Fundacji-ECHO- wręczyła dyplomy i nagrody, którymi w tym roku były vouchery  na pizzę. Były również medale dla uczestników i podziękowania dla wspierających i sponsorów. Dziękujemy całemu Zarządowi Dzielnicy Ochota oraz Wydziałowi Spraw Społecznych i Zdrowia za wsparcie finansowe. Na wydarzeniu obecni byli również przedstawiciele Mazowieckiego Oddziału PFRON, OPS Ochota oraz dyrekcja OSIR. Medycznie, jak co roku, wspierał nas MEDICOVER.