warsztaty „Finanse dla Głuchych”

Z przyjemnością informujemy, że objęliśmy patronatem warsztaty „Finanse dla Głuchych” w PJM.
Fundacja Głuchych Zacisze organizuje warsztaty „Finanse dla Głuchych” w Polskim Języku Migowym, który odbędzie się w dniu 6 października 2018 roku w Warszawie we współpracy z Centrum Finansowym Głuchych . Jeżeli będzie dużo osób zainteresowanych, przewidziano dodatkowy termin 7 października 2018.

Więcej szczegółów o warsztatach na stronach:

Warsztat "Finanse dla Głuchych w PJM" w Warszawie.

Witamy, nazywam się Mariusz Szpitalny. Jestem prezesem Fundacja Głuchych "Zacisze"Organizujemy warsztaty „Finanse dla Głuchych” w Polskim Języku Migowym, który odbędzie się w dniu 6 października 2018 roku w Warszawie we współpracy z Centrum Finansowe Głuchych.Jeżeli będzie dużo osób zainteresowanych, przewidziano dodatkowy termin 7 października 2018.O czym będą warsztaty?- jak oszczędzać pieniądze?- jak wychodzić z długów?.Na warsztatach poruszone będą tematy:- finansów,- domowego budżetu,- długów.Czujesz, że dobrze zarabiasz, ale ciągle narzekasz na brak pieniędzy? Nie wiesz gdzie pieniądze uciekają z portfela? Chciałbyś trochę pieniędzy odłożyć na przyszły rok na wakacje albo na prezenty dla dzieci, a nie wiesz skąd je wziąć? Chcesz zaplanować domowy budżet?Zapraszamy Cię na warsztaty. Na warsztatach pokażemy Wam w konkretny sposób, jak możecie pozyskać dodatkowe pieniądze w domowym budżecie, bez pożyczania pieniędzy od znajomych. Warsztaty pokażą Wam dużą ilość sposobów na to, jak możecie zaoszczędzić i prowadzić takie samo życie jak wcześniej. Będzie dużo konkretów, wiedzy popartych ćwiczeniami w trakcie warsztatów.Warsztaty startują o godzinie 9.00 i będą trwać ok.4-5 godz.Miejsce warsztatów:Towarzystwo Pomocy Głuchoniewidomym w Warszawie na ulicy Deotymy 41, piętro 1.Osobą prowadzącą warsztaty będzie Sławek Łuczywek.Cena warsztatu jest do wyboru i obejmuje:*50 zł – udział w warsztacie, serwis kawowy, program warsztatu, materiały.*70 zł – udział w warsztacie, serwis kawowy, program warsztatu, materiały, godzinna konsultacja przez skype po zakończeniu warsztatów (termin do ustalenia indywidualnie z prowadzącym).Termin zgłoszeń do 27 września 2018 roku.Limit osób: 12 osób.Jeśli będziecie zainteresowani udziałem w warsztacie proszę informację na email: biurofgz@gmail.comDane Fundacji:Fundacja Głuchych Zaciszeul. Narutowicza 19/1705-870 BłonieNumer rachunku: 60 1750 0012 0000 0000 2273 8248Tytuł przelewu: Warsztat „Finanse dla Głuchych”, imię i nazwisko.

Opublikowany przez Fundacja Głuchych "Zacisze" Piątek, 31 sierpnia 2018