Dzień Dziecka

6 czerwca 2015 roku odbył się w Zbiroży wyjątkowy Dzień Dziecka, pod hasłem 20 –LAT PFPDN- ECHO- i 25 LAT FIRMY MED-EL

Było około 300 osób. Towarzyszyła nam przepiękna pogoda.

Dzieci, młodzież i dorośli skorzystali z wielu wspaniałych atrakcji. Można było zrobić czerpany papier, mydełko, nietypową biżuterię oraz gliniane naczynia.

Dla odważnych: tory przeszkód, quady, samochodziki i inne atrakcje jeżdżące i skaczące.. Kto chciał mógł postrzelać z łuku. Odbyły się również konkurencje sportowe. Na koniec rozdano atrakcyjne nagrody.

Zmęczeni uczestnicy mogli do woli posilić się i napoić. Wspaniałe jedzenie podawano pod ogromną wiatą.

Radości, śmiechu, zabawom nie było końca.

Wieczorem część uczestników przeniosła się do Mszczonowa na ognisko i tam biesiadowaliśmy i śpiewaliśmy przy dźwiękach gitary. Przedstawiciele Zarządu PFPDN-ECHO- wręczyli Gratulacje i prezent Dyrektorce do spraw Pacjentów Firmy MED-EL Katarzynie Golędzinowskiej i całemu wspaniałemu zespołowi Firmy MED-EL

Z całego serca Wielkie Podziękowanie dla Firmy MED-EL za zorganizowanie tak wspaniałego Dnia Dziecka

Było cudownie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziękujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zarząd Podopieczni, Pracownicy, Wolontariusze